logo
1234

Dutch Ink

2 reviews

Zuid-Holland

  • George Stephensonweg 21, 3133KJ, Vlaardingen
  • 010 - 870 05 28
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Dutch Ink The Tattoo Company is een Tattoo & Piercing shop in Vlaardingen, regio Rotterdam. Wij zijn gevestigd aan het station Vlaardingen West. Gratis parkeren voor de deur. Wij tatoeëren alle stijlen, piercen elke piercing, zetten permanente make up van de allerhoogste kwaliteit en hebben eventueel op afspraak een dermatoloog voor huidanalyse als je een tattoo laserverwijdering wilt ondergaan.

Wij nodigen iedereen uit om de in onze ogen, speciale tattoo studio te komen bezoeken! Het is geheel vrijblijvend, op elk gewenst tijdstip dat we open zijn, al is het alleen maar om even de Dutch Ink Xperience te beleven en de sfeer te proeven… Wij zullen je informeren, adviseren, inspireren en uiteindelijk piercen of tatoeëren.

Heb je een bepaald beeld van een tattoo shop? Overtuig je dat het ook anders kan! Je kan zonder afspraak bij ons binnenlopen. Als je geweest bent weet je precies wat het je kost, dus geen verrassingen achteraf.  • Lid sinds: 13 juni 2018

13 juni 2018

Bedankt voor de Romeinse tattoo op mijn schouder!

  • Lid sinds: 7 februari 2017

7 februari 2017

Prachtige tattoo gezet, hij is erg realitsch ik ben zo tevreden. Goeie info gehad over de nazorg en ik heb nergens last van gehad. Tot snel!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 TattooIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar