logofk
tattoobig_bsleeve6-1367409066sprayfototattoo-stiften-stargazer

FakeTattoo.nl

2 reviews

Groningen

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


tattooJe eigen plaktattoo? Dat kan! Je kunt (1) kiezen uit onze grote database van kant-en-klare ontwerpen; (2) bestaande ontwerpen aanpassen, bijvoorbeeld tekst toevoegen of (3) je eigen ontwerp uploaden met de Upload-knop hieronder!

Wat je ook kiest, wij maken er een plaktattoo van die je binnen 1-2 werkdagen ontvangt (België: 2-3 werkdagen) met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Vanaf €6,38 heb je al twee zelfgemaakte neptattoos in huis, inclusief verzendkosten en btw.

Met een tijdelijke tattoo kun je je geliefde verrassen, je bedrijf, organisatie of evenement promoten of testen hoe een echte tattoo er uit zou zien. Ook Spraytattoos, Sleeves en Tattoostiften zijn bij ons verkrijgbaar.


sprayfoto

Of… creëer je tijdelijke Spray Tattoo…

Spraytattoos lijken het meest op echte tattoos; er is geen lijm en ze hebben een diepe kleur. Ze blijven 3-7 dagen zitten. De kleuren die we verkopen zijn: zwart, blauw, rood, oranje (neon), geel en groen in 120 ml en 60 ml spraycans. Voor het opbrengen heb je een sjabloon nodig en een spraycan.


big_bsleeve6-1367409066

Bestel je unieke tattoo sleeve!

Tattoosleeves, socks en t-shirts zijn makkelijk aan en uit te trekken en je kunt ze wassen op de handwas met koud water. Ze zijn allemaal one size fits all. De sleeves en de socks zitten strak dus wekken het meest de indruk van echte tattoo’s, de t-shirts zitten iets losser (mits je natuurlijk erg groot bent) en wekken daarom minder de indruk van echte tattoos, al zijn de meeste afbeeldingen wel op tattoo’s geinspireerd.


tattoo-stiften-stargazer

Of teken je eigen tattoo met tattoostiften!

De tattoostiften zijn ideaal om je creativiteit uit te leven op je eigen of andermans huid. Er zijn 12 kleuren (zie categorie losse stiften) en een correctie-pen waarmee je wat je hebt getekend meteen kunt uitwissen. De stiften zijn goed te gebruiken i.p.v. henna, en je kunt ze ook als make-up gebruiken. Ze zijn ook te combineren met de sjablonen op onze spray pagina. De stiften zelf blijven jarenlang goed.


Levertijd FakeTattoo

De levertijd gaat in na ontvangst van de betaling. Het is dus het beste om direct online te betalen met bijv. iDeal, Paypal, creditcard of Mistercash.
• Tot 500 stuks: 1-3 werkdagen
• Tot 500 stuks naar België: 2-4 werkdagen
• 500-5000 stuks: 8-10 werkdagen
• 5000 stuks of meer: 10-14 werkdagen of in overleg (zie Zakelijke Bestellingen voor precieze info)

Spoedbestelling? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@faketattoo.nl


24 oktober 2018

Bedankt voor de leuke nep tattoo, ben er blij mee 🙂

  • Lid sinds: 13 september 2018

13 september 2018

Leuk bedrijf met originele ideeën! Erg van genoten!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 TattooIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar