Rising Sun

3 reviews

Noord-Brabant

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Rising Sun Tattoo & Piercing Studio is in 1996 opgericht door Ad van Thillo en is daarmee de eerste professionele tattoo studio in Roosendaal.

Lees meer over de mogelijkheden van tattoos, piercings en andere lichaamsdecoratie. Verder geven wij je tips voor een goede en verantwoorde keuze, en laten wij je graag voorbeelden zien van tattoos en piercings die wij geplaatst hebben.

Tattoos
Er zijn niet alleen heel veel mensen met tattoos, er zijn ook heel veel verschillende soorten tattoos. Belangrijk is dat je een ontwerp kiest dat bij je past. Of beter nog, waar je meteen “verliefd” op bent.

Piercings
Welke piercing je ook kiest, Ad zorgt er voor dat het sieraad vakkundig geplaatst wordt in een schone omgeving en met steriel materiaal.

21 maart 2015

Ad en Lize, een shop om trots op te zijn en een plaats waar je graag meer komt omdat ze weten waar ze over praten, ze altijd klaar staan om je te helpen met het juiste advies en de juiste keuze want een tattoo zet je voor het leven en dat word door velen niet begrepen.
Ik vind het belangrijk dat ik getatoeerd word door iemand die weet waar hij over praat en die zijn eerlijke mening zegt in zijn hoedanigheid van tatoeerder zeker wanneer je in twijfel staat over wat je precies wilt, maar ook dat het gebeurd met de juiste materialen in de juiste – steriele – omgeving en dat vind je bij de Rising Sun.
Ik zal er nog zeker veel blijven komen en de shop ten alle tijden aan blijven bevelen bij iedereen die het horen wilt.

  • Lid sinds: 19 maart 2015

19 maart 2015

Zeer nette en strakke tattoo,s zeker een aanrader voor mensen die echt iets moois willen. er wordt goed meegedacht over ontwerpen en ideeën van jezelf. Verder is er veel aandacht voor de hygiëne wat zeker ook erg belangrijk is! Kortom een Top shop !!

  • Lid sinds: 19 maart 2015

19 maart 2015

Al behoorlijk wat tattoo’s door Ad laten zetten. Super strakke lijnen en mooie zachte schaduwen. Al mijn tattoo’s heeft hij zelf ontworpen. In de shop hangt een gezellige sfeer. Ben erg blij met mijn tattoo’s . Echt een aanrader!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 TattooIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar