Studio Remi
tattoo-6-161550dbceStudio RemiStudio RemiStudio Remi

Studio Remi

3 reviews

Utrecht

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


banner-2-22e6f5981d

Welkom bij Studio Remi – tattoo & piercing Art.

Studio Remi is een toonaangevende shop in de wijde omtrek van Utrecht. Wij zijn gevestigd aan de Twijnstraat 22, de oudste en gezelligste winkelstraat van Utrecht. Studio Remi past perfect in het straatbeeld door de gezellige en laagdrempelige uitstraling.

tattoo-6-161550dbceOns doel is om tatoeages en piercings tot een kunst te verheffen. Wij zien graag mensen met eigen designs of ontwerpen zelf op uw verzoek zodat de tatoeage een deel uitmaakt van het lichaam en geen plakplaatje zal zijn. De standaard boeken, die in de meeste shops te vinden zijn hebben wij hierom verstopt zodat wij tot een mooi en uniek design kunnen komen.

U bent van harte welkom voor besprekingen en adviezen voor uw eigen designs en uiteraard om met ons te bespreken wat de mogelijkheden zijn wanneer u een design door ons wilt laten maken.

Wij werken geregeld met gastartiesten vanuit de hele wereld. Hun aanwezigheid en werk worden op de website en onze hyves aangemeld. Wanneer de specifieke stijl van een gastartiest u bevalt kunt u contact opnemen met Studio Remi vanaf het moment dat de aanmelding is gedaan.

Voor het plaatsen van piercings, bespreken van een ontwerp of het maken van afspraken kunt u tijdens openingstijden altijd binnenwandelen. Als u een kleine tatoeage wilt laten plaatsen is het verstandig om vooraf even te bellen of er gelegenheid is. Wij doen ook aan laserverwijdering.

 

E-mail: info@studioremi.nl

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken

24 juli 2019

Allereerste piercing laten zetten, ben blij hoe alles is verlopen! Dankjewel Remi

  • Lid sinds: 1 oktober 2018

1 oktober 2018

Super mooie tattoo laten zetten vandaag op mijn schouder, hij is nog niet helemaal af maar ik kan niet wachten op het eindresultaat!

31 mei 2018

Netjes gewerkt met een mooi eindresultaat.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 TattooIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar