Tattoo Planet 96
cover_TP100-800x1060-shopEast flanders tattoo conventieCute Karin Maik GnassPolka trash tattoo

Tattoo Planet Magazine

2 reviews

Noord-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Dutch Tattoo Magazine, Tattoo Planet is het enige echte Nederlandstalige Tattoo Magazine van Nederland en Belgie en te vinden in de beter kiosken.

Zoals je kunt zien staan er wat meer zaken in de Planet die met laser en piercen te maken hebben. Ook hebben we nu wat meer foto werk van buitenlandse artiesten.

Ik wil jullie nog even wijzen op de Body Art tentoonstelling straks in het Tropenmuseum Amsterdam ,lees daar over in de vorige Planet maar ook in deze staat wat de tentoonstelling in gaat houden.

Tattoo on the move, er wordt steeds meer met tattoo gedaan. Via boeken, films groot en klein; bioscoopfilm en arthouse films, tentoonstellingen groot en klein. Tattoo komt ook steeds meer in het nieuws via voetballers en hun fans, via de muziek en hun liefhebbers. Vraagje? vinden jullie, lezers, het leuk als wij daar ook aandacht aan besteden. Stel: jullie (artiesten) hebben een bekende Nederlander en het maakt niet uit voetbal, tv of politiek, op de stoel zitten, vraag dan eens of ze hun verhaal willen vertellen aan de Planet. Geeft hun naam dan door en wij regelen de rest. Lezers, hebben jullie iemand in je omgeving, bekend of onbekend, die zijn verhaal kwijt wik laat het ons weten.
Kunnen we het verhaal delen met de andere lezers. Het verhaal achter de tattoo is voor iedereen van belang voor de algehele herkenning en erkenning.

cover_TP100-800x1060-shopVerder hebben we in dit nummer ook een pagina met nieuws fragmenten die verwijzen naar de complete artikelen op internet, dit is iets wat we wel mogen doen; niet overnemen van internet, dat mag niet, wel verwijzen. Dus samen met de Facebook pagina, TattooNieuws, bundelen we de hoogtepunten van de maand.

Verder in dit nummer: de 11e editie van de East flanders tattoo conventie, een goed verhaal over Blue Blood Tattoo en Cute Karin dat nu overgenomen is door Maik Gnass; lees zijn verhaal. En maak kennis met het bizar gave werk van the Buena Vista Tattoo Club uit Duitsland. We hebben deze nu gespot maar zullen zeker meer van laten zien, er zijn nog meer studio’s met deze stijl.

Op de valreep terwijl ik dit schrijf komt er een mail bericht binnen over de Europese normen binnen de tattoo branche. Auw dit is een gevoelige snaar. Ik heb begrepen dat de Europese unie de Nederlandse wetgeving als leidraad wil gaan door voeren. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, daar gaan jaren overheen maar het is toch weer een hoop gedoe rondom de tattoo banche. Tip: wordt lid van de BvTP en blijf op hoogte van de ontwikkelingen.

Kortom dit is weer een gevarieerde en kleurrijke Planet en we gaan ervoor om het nog mooier en beter te maken.

Email: info@tattooplanet.nl
Mobiel: 06 – 53 751 443

1 november 2018

Leuk magazine die ik graag lees onder het genot van een kopje koffie!

2 mei 2018

Leuk magazine om te lezen als tattoo liefhebber.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 TattooIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar